Nyhedsbreve

BONUS: Gabriel har en NPS på 85

BONUS: Gabriel har en NPS på 85

– Du har måske gættet, hvordan den blev så høj…

KJELLERUP KOMMUNIKATION // DECEMBER (2) 2018

 

 

Selvom jeg havde skrevet årets sidste mail og ønsket dig glædelig jul, er jeg nødt til at give dig en sidste julegave i form af historien om Gabriel. Hvorfor? Fordi han lige har fået en Net Promoter Score på 85. Ja, du læste rigtigt. 85! 😳

Hvordan er det muligt?

Du har nok gættet den…

Som du nok har bemærket, har jeg de sidste par måneder holdt mig inden for temaet ‘personlighed’. Det skyldes, at jeg så ofte har oplevet, hvor stor en effekt det har at være personlig i kundeservice. I sidste uge skrev jeg for eksempel om, hvordan du er personlig på skrift, og hvorfor det er så vigtigt.

Gabriel arbejder netop med kundeservice på skrift. Han fortalte mig, at hans tårnhøje NPS score blandt andet skyldes, at han er enormt personlig over for alle sine kunder. FEDT 🙌

Men det er faktisk ikke kun for at vise, at jeg har ret, at jeg lige måtte skrive til dig en sidste gang (eller hvad? 😏😜). Ej, jeg manglede lige at sige en sidste ting.

Hans succes skyldes nemlig også noget andet. At dét, han gør, rent faktisk betyder noget for ham. Han skriver til kunden, at deres spørgsmål og problemer er vigtige for ham, fordi han bundærligt mener det. Det er vigtigt for ham. Derfor elsker kunderne ham – og derfor giver de ham en af de højeste scores, man kan få.
Gør som Gabriel

Hvad tror du, der ville ske, hvis du gjorde som Gabriel? Historien om Gabriel er god, fordi resultatet er vildt – og fordi det præcis er dét, jeg gerne vil hjælpe alle andre med at opnå. Du kan enten se mig forklare den i videoen øverst, eller du kan nøjes med at lytte til denne lydfil (som du skal downloade), mens du har gang i noget andet. Og hvis du efterhånden er træt af emnet personlighed, så bare rolig – det tager 2 minutter og 26 sekunder. Et godt råd: Vælg løsning nr. 1, hvis du vil se en flot fyr. 

Husk forresten, at du altid er velkommen til at skrive til mig, hvis der er nogle emner, du gerne vil have, jeg skriver om i mine kommende nyhedsbreve. Intet er hverken for stort eller småt. Og så må du have en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Jeg glæder mig til at inspirere dig endnu mere og give dig endnu flere værktøjer, så du nemmere og mere effektivt kan nå alle de mål, du sætter dig, i 2019.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *