VORES TILGANG

Efter at have oplevet alt for mange uengagerede konsulenter komme ud til opgaver med 50 powerpoint-slides med 50 forskellige avancerede teorier, blev Kjellerup Kommunikation stiftet med et ønske om at være mere. Vi bygger derfor på få grundlæggende ting:

Man skal have lyst til at følge med. Derfor er vores kurser sjove, provokerende og relevante for deltagerne.

Man skal kunne bruge det. Vores modeller er lavet, så alle kan forstå dem på 2 minutter, og vi arbejder med mange øvelser, så det kan implementeres i hverdagen.

Man skal få noget ud af det. Vi har utallige eksempler på, at vores kunder efterfølgende har fået gladere kunder, højere medarbejdertilfredshed, højere førstegangshåndtering, mere salg, færre klager og hurtigere afsluttede tickets.

MANDEN BAG

Kjellerup Kommunikation blev stiftet af Jacob Kjellerup i 2005 med et mål om at skabe gode oplevelser, store resultater og opbygge stærke og mangeårige relationer med kunder. Jacob er ekspert inden for god kommunikation med 19 års erfaring inden for salg, service og træning. Jacob har:

  • Undervist mere end 2000 kunder og afholdt mere end 300 BALA kurser
  • To sønner og en hustru, som han bor med på Frederiksberg
  • Været fan af rollespil siden sin ungdom
Træningsforløb
Coachingforløb

Hvad vi laver

Vores kerneprodukter er træningsforløb og coachingforløb.

Her er det som oftest Jacob, som kommer ud og underviser, medmindre andet er aftalt. Til større arrangementer kan flere af vores ansatte eller samarbejdspartnere også medvirke, så vi kan give jer endnu mere opmærksomhed.

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed.