Hvad tilbyder vi?

I de 12 år vi har eksisteret, har vi lavet rigtig mange spændende projekter for flere virksomheder. Det, vi laver mest af, er træningsforløb og coachingforløb. Derudover er vi i gang med at udvikle vores onlinekurser, som du kan læse mere om længere nede på siden.

Fælles for alt vi laver er, at man som modtager aldrig kun skal sidde passivt og lytte. I alle forløb er det vigtigt, at man er indstillet på at deltage aktivt, perspektivere og reflektere. Sådan opnår vi sammen flest mulige resultater.

COACHING

Målet med vores coachingforløb er altid at hjælpe medarbejdere med at udvikle sig både menneskeligt og professionelt.

Umbraco kontaktede os for eksempel i forbindelse med stor virksomhedsvækst for at sikre, at ledere og nøglemedarbejdere fortsat kunne følge med samt bibeholde kulturen. De værner meget om deres virksomhedskultur, og derfor bidrog vi med værktøjer, idéer og øvelser, således at den enkelte medarbejder formåede at optage og videregive virksomhedens værdier. I dag har vi fortsat en rådighedsaftale og tre coaching-dage om måneden.

Forløbene varierer meget fra virksomhed til virksomhed, så ring til os for at høre nærmere, hvordan vi kan hjælpe lige præcis din virksomhed.

KURSUSFORLØB

Vi tilbyder kursusforløb i form af workshops og træning, der passer til din virksomheds behov.

For eksempel hjalp vi e-conomic med at lægge fundamentet for deres servicestrategi i 2011 gennem et nøje tilrettelagt forløb. Vi trænede 12 folk i samtalestyring, proaktivitet, førstegangshåndtering og meget mere – alt sammen fulgt op af 1-til-1-medlyt ved telefonerne. Det er indtil nu blevet til et 7 år langt samarbejde, og det er de samme principper, der bruges i dag, som vi brugte dengang. I øjeblikket har de en NPS på omkring 70 og er 67 mennesker i kundeservice.

Vi kan gøre det samme for dig.

ONLINEKURSER

Vi er i gang med at udvikle onlinekurser, som giver alle muligheden for at udvikle sig i eget tempo.

Efter vores kunde Sigma Estimates udvidede til to andre kontinenter, havde de svært ved at finde dygtige lokale coaches og trænere. De var nemlig glade for den høje standard, vi leverede, og efterspurgte derfor online coachingmateriale, som deres salgsteam i Canada kunne benytte.

Onlinekurserne vil være den perfekte løsning til dig, som uafhængigt af geografisk placering og budget ønsker at opnå resultater.

Vi ved, at alle virksomheder er forskellige og har forskellige behov, og derfor skal ovenstående ses som skabeloner.
Uanset om der er behov for coaching eller kursusforløb så ring til os, så vi kan tilpasse alt til netop dig, dine folk og din virksomhed.