Personlig og professionel coaching

Ønsker I personlig udvikling og udfordring? Skal der fokus på den enkelte medarbejder eller leder, som både menneskeligt og professionelt vil rykke sig og opnå resultater i den retning, de gerne vil? Så er coachingforløb hos os en gylden mulighed.

Jacob Kjellerup kommunikation

OBS: Det her er nok en anden type coaching end den, du kender

Vi er nødt til at advare dig. Hos os handler coaching ikke om løst og fast og er en sludder for en sladder. Hos os arbejder vi med noget konkret og direkte i retning af et mål, som du definerer. Det er no bullshit-coaching, hvor vi dykker ned i netop den udfordring, du står over for – uanset hvad det er – og finder frem til en løsning.

Vi er resultatorienterede, og du definerer selv, hvad dit mål er. Det kan være alt fra “Hvordan løfter jeg produktionen af mit team?” og “Hvordan er jeg mere autoritær?” til “Hvordan strukturerer jeg min tid bedre?”.

Ved du allerede nu, hvad du vil have sparring til? 

Hvad kan vores coaching gøre for dig?

Målet med vores coaching er at rykke ved din måde at anskue tingene på, at arbejde med dine handlemønstre og ikke mindst at skabe resultater. Det afhænger kun af dig, hvilket resultat det er, at du drømmer om. Derudover vil vores coaching altid:

Give dig et indblik i dig selv og dit arbejde

Rykke dig professionelt og dygtiggøre dig

Give dig inspiration – og ikke mindst afklaring

Kjellerup kommunikation samarbejde

Hvordan fungerer et forløb?

Vores personlige og professionelle coachingforløb strækker sig typisk over flere uger eller måneder, hvor vi arbejder med en persons målsætning og udvikling. Vi anbefaler maks. én gang om ugen og minimum én gang om måneden – i cirka 1-2 timer ad gangen. En coaching kan være over telefon, digitalt eller fysisk (og meget over en gåtur).

En coaching fungerer altid i dialogform, hvor vi snakker om og arbejder med de ting, som du selv har taget med. Det er vigtigt at pointere, at coaching er for alle – både for ledere og medarbejdere, så længe de har potentialet og lysten til at udvikle sig og/eller opnå mål.

Hør fra andre, vi har coachet

Det vigtigste i forhold til vores coaching er, at du opnår dét, DU gerne vil. Det har vores tidligere kunder heldigvis gjort, som du kan læse om her.

Jacob har været god som coach, sparringspartner og soundingboard for både ledere og medarbejdere her hos Hobbii. Vi er meget glade for vores samarbejde og Kjellerup Kommunikation har mine varmeste anbefalinger

Jeppe Kallesøe

CEO, Hobbii (Danmarks hurtigst voksende virksomhed 2020 og landsvinder af Gazelle-prisen)

“Jeg har haft fornøjelsen af at have Jacob som coach til længere forløb, 1 dags workshops og 1-til-1. Han har en utrolig evne til at skabe en rigtig god energi i rummet og fastholde den hele sessionen igennem, hvilket gør, at man får det fulde udbytte ud af sessionen.

Hans tilgang til coaching er den perfekte blanding af humor, menneskelig dialog og ekspertise. Jeg har altid tænkt: “salg, det er sgu ikke noget for mig – sælger skal jeg aldrig være”. I dag sidder jeg som salgscoach i Visma e-conomic. At jeg er gået den vej, har Jacob en stor andel i.

Han er ultimativt den bedste coach, jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med.”

Can Sertac Bala

Sales Coach, Visma e-conomic

“Jacob har en evne til at se lige igennem dig og prikke til lige præcis det, du måske ikke vidste du ville snakke om. Jacob bringer sig selv på banen og er ikke bange for at udfordre synspunkter og holdninger, altid med humor, ærlighed og empati. Jacob har personligt hjulpet mig med at forme mit lederskab, han har hjulpet mig til at sætte klare mål for mig selv og har fulgt op på det. Jeg kan kun give Jacob mine varmeste anbefalinger med på vejen.”

Christina Bejerholm Jørgensen

WOW Hero & Team Lead, Visma e-conomic

Jacob og Theis er coaches i Kjellerup Kommunikation

Du coaches af eksperter i kommunikation og mennesker

Jacob Kjellerup er ekspert i service, salg og ledelse og har beskæftiget sig med faget i over 20 år. Vigtigst af alt er han ekspert i mennesker. Han har en unik evne til at forstå det enkelte menneske, sætte sig ind i vedkommendes verdensbillede og udfordringer og til at skabe den relation, der er nødvendig, for at andre kan åbne sig op og udvikle sig. Han har bl.a. hjulpet ledere og medarbejdere fra Viasat, Just-Eat og Matas og er sparringspartner for et hav af dygtige topledere. 

Theis Guldberg har otte års ledererfaring og 10 års erfaring med træning i service og kommunikation. Han har været Feedbacker i Sofia Mannings Innerteam og er Certificeret Life & business coach ved Sofia Manning. Han brænder for mennesker og at se dem udvikle sig – både arbejdsrelateret men i høj grad også på et menneskeligt plan.

Skal vi komme i gang?

Udfyld formularen og lad os sammen lave en plan. Det er helt uforpligtende, så tøv ikke med at klikke “Send”. Vi kontakter dig hurtigst muligt til en snak, så vi kan matche drømme, mål og virkelighed 🙌🏻

(Kom med i klubben …)

Disse virksomheder har fået træning i kundeservice
Nordisk Film får kundeservice træning af Kjellerup Kommunikation
Matas har i mange år fået kundeservice træning
Aarstiderne får træning hos Kjellerup Kommunikation
Visma får kundeservicetræning af Kjellerup Kommunikation
Umbraco har længe haft samarbejde med Kjellerup Kommunikation
Elcon får kundeservice træning af Kjellerup Kommunikation
Sund & Bælt og Brobizz er glade kunder hos Kjellerup Kommunikation
Frederiksberg Kommune har trænet deres kundeservice
Bergs Potter har fået træning i kundeservice
Sydtrafik fik træning i kundeservice af Kjellerup Kommunikation