Kontakt os, hvis du vil løfte dit team

Vi vil elske at styrke og udvikle dine medarbejdere, sparre med ledere og hjælpe med at løse netop jeres udfordringer.

Udfyld formularen, så vi kan tage en snak om jeres behov og drømme (helt uforpligtende, selvfølgelig) 🚀

Ring og snak med stifteren af Kjellerup Kommunikation
Kontakt Steffen fra Kjellerup Kommunikation
Kontakt Sofie fra Kjellerup Kommunikation
Kontakt Theis Guldberg
Kontakt os fra Kjellerup Kommunikation
Theis er facilitator ved Klubhuset Netværket

Ring til Jacob Kjellerup

+45 27 20 11 02

Kom forbi Klubhuset

B!NGS, Vesterbrogade 149, KBH V

FAQ

Kan det overhovedet betale sig?

Forestil dig, at vi sørger for, at jeres medarbejdere bliver effektive og motiverede. De håndterer henvendelserne første gang – og de giver så god service, at jeres kunder bliver gladere, bliver længere hos jer og køber mere. Og nå ja, medarbejderne bliver også længere. Det er svært at se, hvordan det kan betale sig at lade vær.

Hvilken konsulent får vi ud?

Du får altid Jacob Kjellerup eller Theis Guldberg ud, som begge er pivhamrende dygtige. Det afhænger af, hvad I gerne vil arbejde med, og hvor I er placeret. Det er samme pris, uanset hvem af dem du bliver tilknyttet.

Hvorfor skal jeg bruge netop jer?

Vi er måske biased, men du vil få svært ved at finde nogen, som har lige så meget erfaring og er så personlige, involverede og engangerede i jer, som vi er. Udover vi har lange partnerskaber (vores ældste kunde har vi haft i 13 år!), skaber vi også resultater – vi har bl.a. hjulpet flere kunder med at vinde priser til Kundeservice Awards.

Kommer I ikke bare ud med de samme kedelige PowerPoints og fancy gloser?

Vi forstår, hvor du kommer fra. Det er nemlig præcis derfor, at Jacob i 2006 stiftede virksomheden – som en trodsreaktion. Vores undervisning er altid i øjenhøjde med letforståelige værktøjer og modeller, der nemt kan implementeres. Vi laver sjove øvelser, der aktiverer medarbejderne, og så bruger vi eksempler fra deltagernes virkelighed.

Hvor hurtigt kan vi komme i gang?

Vi har rygende travlt, men vi bestræber os altid efter at komme i gang inden for 2 måneder. Jo hurtigere du kontakter os, jo hurtigere kan vi komme i sving med at skabe resultater 😉

Vi glæder os til at hjælpe jer med at vinde prisen for Danmarks Bedste Kundeservice