Skynd dig at kontakte os, så vi kan løfte dit team

Vi vil elske at styrke dine kundeservice-medarbejdere, sparre med ledere og hjælpe med at løse netop jeres udfordringer.

Udfyld formularen, så vi kan tage en snak om jeres behov og drømme – og give et ganske uforpligtende tilbud 🚀

Ring og snak med stifteren af Kjellerup Kommunikation
Kontakt Steffen fra Kjellerup Kommunikation
Kontakt Sofie fra Kjellerup Kommunikation
Kontakt Theis Guldberg
Kontakt os fra Kjellerup Kommunikation
Theis er facilitator ved Klubhuset Netværket

Ring til Jacob Kjellerup

+45 27 20 11 02

Kom forbi Klubhuset

B!NGS, Vesterbrogade 149, KBH V

FAQ

Er I ikke sindssygt dyre?

Det kan lyde dyrt at få “konsulenter ud”. Hånden på hjertet, så er vi faktisk blandt de billigste på markedet. Med en partnerskabsaftale koster en konsulentdag fx kun 8500 kr. 🤩 Læs om priser her.

Kan vi nøjes med at booke jer til en enkelt workshop eller et foredrag?

Vi vil altid anbefale, at I tænker langsigtet og vil skabe varige ændringer – gennem en partnerskabsaftale. Der er dog også noget, der hedder budgetter og tid, så det er selvfølgelig også muligt at få os ud enkeltgange – fx til en firmadag. Skriv til os for at få et tilbud.

Hvilken konsulent får vi ud?

Du får altid enten Jacob Kjellerup eller Theis Guldberg ud, som begge er pivhamrende dygtige. Det afhænger af, hvad I gerne vil arbejde med, og hvor I er placeret. Det er samme pris, uanset hvem af dem, du bliver tilknyttet.

Hvorfor skal jeg bruge netop jer?

Vi er måske biased, men vi mener ærligt, at du vil få svært ved at finde nogen, som har lige så meget erfaring og samtidig er så personlige, involverede og engangerede i jer som mennesker. Udover vi har lange partnerskaber (vores ældste kunde har vi haft i 13 år!), skaber vi også resultater – fx har vi hjulpet flere kunder med at vinde priser til Kundeservice Awards.

Kan det overhovedet betale sig at få konsulenter ud?

Forestil dig, at vi sørger for, at jeres medarbejdere bliver effektive og motiverede. De håndterer henvendelserne første gang – og de giver så god service, at jeres kunder bliver gladere, bliver længere hos jer og køber mere. Og nå ja, medarbejderne bliver også længere. Det er svært at se, hvordan det kan betale sig at lade vær.

Kommer I ikke bare ud med de samme kedelige PowerPoints og fancy gloser?

Vi forstår, hvor du kommer fra. Det er nemlig præcis derfor, at Jacob i 2006 overhovedet stiftede virksomheden – som en trodsreaktion. Vores undervisning er altid i øjenhøjde med letforståelige værktøjer og modeller, der nemt kan implementeres – (og forklares på Whiteboards). Vi laver sjove øvelser, der aktiverer medarbejderne, og så bruger vi eksempler fra deltagernes virkelighed. Men okay … Vi har en disclaimer; vi bander sgu sommetider 😁

Hvor hurtigt kan vi komme i gang?

Det er op til jer. Vi har rygende travlt, men vi bestræber os altid efter at komme i gang inden for 2 måneder. Jo hurtigere du kontakter os, jo hurtigere kan vi komme i sving med at skabe resultater 😉

Vi glæder os til at hjælpe jer med at vinde prisen for Danmarks Bedste Kundeservice

Teamet i Kjellerup Kommunikation glæder sig til at høre fra dig
Teamet i Kjellerup Kommunikation glæder sig til at høre fra dig