Anbefalinger

Her kan du se et overblik over, hvad vores kunder siger om os, og hvad de har fået ud af et samarbejde med Kjellerup Kommunikation. Det allervigtigste for os er nemlig at gøre en forskel for vores kunder og hjælpe dem med at opnå præcis det, de drømmer om.

“Jacobs direkte, humorfyldte og kompetente kommunikations-undervisning er noget af det mest effektive, jeg har oplevet – og jeg underviser selv i kommunikation.”

Claus Raasted

Coach, McKinsey & Company

“Jacob har formået at forstå måden, vi ønsker at yde service og salg på. Han har til fulde levet sig ind og lever vores værdier lige så godt som os selv – hvis ikke mere end os. Det skal være sjovt, skørt, skævt og på samme tid dødseriøst for så vidt angår top-/bundlinje, NPS, konvertering og ROI. Til andre: Brug ham!”

Kim Sneum Madsen

Chief Friend Maker, Umbraco

“Jacob formåede at skabe de perfekte rammer til at lege med dialog. Han talte levende og var ikke bange for at kaste sine egne oplevelser i puljen, hvilket gjorde dagen sjov, spændende og virkelighedsnær. Ønsker man konkrete værktøjer til at skabe gode samtaler og dermed glade kunder, så er hans kurser med fokus på at skabe god dialog rigtig gode.”

Katrine Holst Laursen

Teamleder, e-conomic

 “Jacob har en evne til at se lige igennem dig og prikke til lige præcis det, du måske ikke vidste, du ville snakke om. Jacob bringer sig selv på banen og er ikke bange for at udfordre synspunkter og holdninger, altid med humor, ærlighed og empati. Han har personligt hjulpet mig med at forme mit lederskab, sætte klare mål for mig selv og har fulgt op på det. Hos Jacob er man ikke en i mængden. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger med på vejen.

Christina Bejerholm Jørgensen

WOW Hero & Team Lead, Visma

“Jacob is one of the most respected persons in the telemarketing and sales industry. Great results, professionalism and a lot of new ideas are guaranteed when you work with him.”

Usman Javaid

Sales Director, @Mønthuset Danmark

“Jacob satte mig på sporet af servicetræning for mere end seks år siden og er stadig en vigtig sparringspartner. At gå på, hvad enten det er til undervisning eller et seminar, lige efter Jacob Kjellerup har talt, er som at skulle sparke et frispark lige efter Ronaldo har sparket; ret intimiderende.”

Steffen Ekelund

Head of Commercial Operations, Kontolink

“Tre måneder efter et projekt med Jacob blev igangsat, oplevede Krifa et fald i opkaldsvolumen på 15.6%, et øget engagement i måden servicemedarbejderne talte med vores medlemmer på og en markant stigning i medlemmernes tilfredshed med serviceoplevelsen. En sådan kvalitetscoaching og et sådant engagement har vi sjældent set.”

Thorbjørn Kloster

Tidligere kundeservicechef, Krifa

En workshop med Jacob er edutainment på meget højt niveau. Jacob omsætter teori til praksis med højt humør og sjove og tankevækkende udfordringer. I den efterfølgende 1:1 bestemmer jeg selv balancen mellem professionel og personlig coaching. Jeg bliver hørt og set i begge kapaciteter og får gode råd til at udvikle mig indenfor begge områder. Sommetider er det bare befriende at få lov til at snakke lige ud af posen om mig selv.

Tina Lauridsen

Aarstiderne

Om få måneder kan din udtalelse stå her. Hvad drømmer du om, der skal stå, at I har opnået? Et enormt fald i opkaldsvolumen? Gladere og motiverede medarbejdere? Tilfredse kunder, der køber mere? Det kræver kun, at vi kommer i gang 😉

Navn, titel og virksomhed?

Lad os komme igang

Tøv ikke med at konktakte os, hvis I har spørgsmål, ønsker eller skyhøje ambitioner. Intet er for stort eller småt inden for kundeservice og salg – vi står klar til at hjælpe jeres team og medarbejdere med at opnå jeres mål.