Persondatapolitik & handelsbetingelser

Her kan du læse vores retningslinjer inden for persondatapolitik og om vores handelsbetingelser. Det er vigtigt, at du føler dig tryg.

Persondatapolitik hos Kjellerup Kommunikation v/Jacob Laurits Kjellerup

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Kjellerup Kommunikation v/Jacob Laurits Kjellerup.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Kjellerup Kommunikation v/Jacob Laurits Kjellerup indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

– Tilmelder dig vores nyhedsbrev

– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.kjellerupkommunikation.dk er Kjellerup Kommunikation v/Jacob Laurits Kjellerup, Halls Alle 13, 1802 Frederiksberg C, cvr nr. 29678049.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Simply.com, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Simply.coms datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse .

Handelsbetingelser 

Produkter og tjenester udbydes af:

Kjellerup Kommunikation v/ Jacob Lyhne Kjellerup
Halls Alle 13
1802 Frederiksberg

Kontakt os på jacob@kjellerupkommunikation.dk.

Produkterne bliver leveret digitalt.

Produkter på Simplero, herunder Extra Mile og BALA-onlinekursus, kan købes med Mastercard, Dankort eller via manuel fakturering.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms.

For abonnementer hos Extra Mile gælder, at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trukket tilsendes per email.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Du kan opsige dit abonnement ved at skrive til jacob@kjellerupkommunikation.dk, eller ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet. Opsigelsesperioden afhænger af, hvor mange måneder du har bundet dig. Opsigelse gælder altid perioden ud. Efter endt periode vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales.

Ønsker du at ændre det kort, abonnementet trækkes på, gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Der er 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på jacob@kjellerupkommunikation.dk.

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Kjellerup Kommunikation. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.