Kundeservice kursus:

Praksisnær træning med medlyt

Vil I have praksisnær træning, som rykker hver enkelt medarbejder op til et højere niveau? Ved medlyt kommer vi ud og lytter eller læser med på jeres samtaler med kunderne, giver konkret sparring og følger op. I vil med garanti opleve en udvikling hos hver individuelle medarbejder. 

kursus i bedre kundeservice

Samlyt og medlyt er super effektivt

Få træning i kundeservice ved medlyt, som rykker hver eneste medarbejder

Vi anbefaler altid, at virksomheder investerer i medlyt, hvis de gerne vil opleve en udvikling i deres kundeservice. Det vil nemlig give jer et langt bedre indblik på det individuelle niveau samt vise hvilke udviklingsområder hver medarbejder sidder med til videre forbedring.

Vi er eksperter i medlyt – både før og efter vores forløb eller til at tjekke ind og hjælpe jer med at gøre jeres samtaler endnu bedre.

Medlyt kan sikre jer vilde resultater, fordi:

  • Hver medarbejder får mulighed for at dykke ned i deres individuelle udfordringer
  • I får individuel, personlig og konkret træning skræddersyet den enkelte 
  • I oplever gladere og mere motiverede medarbejdere, som føler sig hørt, og som får de rette værktøjer til videre udvikling

… Og dét vil kunne mærkes hos jeres kunder! 

Derfor bør I investere i medlyt

Hele virksomheden og teamet vil kunne mærke det! Det vil nemlig give jer ting som:

Udvikling af potentiale

Den enkelte medarbejder vil opleve en udvikling dér, hvor potentialet er størst, og dér hvor de ønsker at udvikle sig.

Gladere medarbejdere

Den individuelle udvikling og opmærksomhed vil ikke kun kunne aflæses på kundeoplevelsen – men også på medarbejdertilfredsheden og på fastholdelsen af medarbejdere

 

Langt bedre samtaler

Efter den konkrete sparring vil hver medarbejder kunne hæve niveauet på hver enkelt samtale, være mere effektive og efterlade kunden endnu gladere

træning i medlyt og samlyt

Vi udvikler hver enkelt medarbejder i deres tempo

Gennem samlyt og medlyt sætter vi fokus på hver medarbejders behov. I vores øvrige workshops og forløb gennemgår vi sommetider tingene mere overordnet eller ud fra jeres team som helhed, hvorimod medlyt giver os mulighed for at dykke mere ned individuelt. På den måde sørger vi for, at ALLE får noget ud af det og går hjem med skræddersyede råd og træning, som passer til dem.

Ved medlyt (og samlyt) sætter vi os med hver enkelt medarbejder. Vi lytter på flere samtaler sammen, og derefter giver vi enormt specifik og konkret feedback til medarbejderen, som med det samme kan bruge det og implementere det.

Vi ser for eksempel på ting som; hvor de er allerbedst i kundedialogen, hvor de oplever nogle udfordringer, og hvordan vi bedst kommer frem til en god løsning, som de får mest ud af. Derudover gør vi dem mere motiverede – og det vil 100 % kunne mærkes både i temaet, hos virksomheden – og hos kunderne!

Få tips og tricks til kundeservice

Er I klar på medlyt – og udviklingen, der følger?

Det er vi! Lad os finde en løsning nu.